Websitebeheer

Gebruiksvriendelijke Content Management

Zelf uw WordPress website onderhouden!

Websitebeheer in WordPress

De websites die Graphicid ontwikkelt worden gebouwd in WordPress.
Maar liefst 60% van alle websites wereldwijd is ontwikkelt in WordPress. Bekende websites als CNN, Sony, Ford, Time, het Witte Huis en bijvoorbeeld Spotify zijn ontwikkelt in WordPress.
Eén van de belangrijkste kenmerken van WordPress is gebruiksvriendelijkheid. Met een goede handleiding kunt u (zonder technische kennis) zelf het beheer van uw WordPress website doen. Bij oplevering van uw website ontvangt u van Graphicid een stap voor stap handleiding met duidelijk uitleg van alle functionaliteiten waarmee u zelf actief uw website kunt beheren.

Eenvoudig in gebruik

WordPress is intuïtief, door middel van logische stappen is het wijzigen van tekst of toevoegen van een afbeelding goed te doen. We durven zelfs te stellen dat iedereen die enigszinds handig is met Word,  ook in staat is om met WordPress om te gaan.

Continue in ontwikkeling

Internet technieken zijn continue in ontwikkeling. Internetbrowsers worden regelmatig geüpdate en grafische webstandaarden veranderen snel. Om ervoor te zorgen dat WordPress door deze snelle veranderingen soepel blijft draaien, worden er jaarlijks gratis update’s uitgebracht. Via het beheer dashboard wordt zo’n update duidelijk aangegeven. Met één muisklik kunt u updates zelf uitvoeren zodat uw website up-to-date is en blijft.

Inspiratie

Meer weten over WordPress? Neem gerust contact met ons op.
Benieuwd naar WordPress websites die Graphicid eerder ontwikkelde?
Bekijk deze hier op onze portfolio pagina.

HET WORDPRESS CMS IS OP IEDERE COMPUTER MET INTERNET VERBINDING TOEGANKELIJK