Doeltreffend webdesign

Websites die waarde toevoegen aan uw business

WordPress webdesign door Graphicid

WordPress

Graphicid gebruikt voor het bouwen van haar websites overwegend WordPress. WordPress is op dit moment veruit het meest populaire Open Source Content Management System (CMS). Een derde van alle websites wereldwijd is gebouwd in WordPress.

Extreem Flexibel

WordPress is zo ontworpen dat het niet alleen bruikbaar is om te bloggen, maar ook voor het inzetten voor uw bedrijfswebsite, persoonlijke site, webshop of portfolio website.  Het systeem biedt de meeste flexibiliteit van alle op dit moment beschikbare content management systemen.

Vindbaarheid

Wilt u ook goed gevonden worden in Google? dan is een WordPress website de beste keuze! Door de manier waarop WordPress gebouwd is, is het een ware zoekmachine magneet. Standaard is een WordPress website al zoekmachine vriendelijk,  een extra SEO plugins zoals Yoast zal dit alleen maar vergroten! Websites van Graphicid worden standaard geoptimalieerd voor Google.

SEO Vriendelijk

We hadden het al over  SEO (Search Engine Optimization) en vindbaarheid van uw website. WordPress heeft standaard SEO-specifieke functies ingebouwd. Meer vrijheid en mogelijkheden zijn toe te voegen met goede SEO-plugins beschikbaar.

DOOR WORDPRESS OPTIMAAL TE GEBRUIKEN ONTSTAAT EEN WARE  ZOEKMACHINE  MAGNEET!