Tarieven

Een indicatie van de kosten

Een website ontwikkelen is maatwerk!

Het ontwikkelen van een website die goed gevonden word in zoekmachines, op alle schermen goed leesbaar is en leads genereert, is maatwerk. Op basis van je specifieke eisen en wensen, doelstellingen en doelgroep ontwikkelt Graphicid een unieke website waarmee je potentiele klanten informeert en overtuigd van je kennis op het gebied van het product en/of dienstverlening dat je aanbied. Het ultieme doel is om bezoekers te bewegen zich in te schrijven voor een nieuwsbrief, te abonneren op je blog of vlog of nog mooier; een prijsopgave doen of contact met je opnemen.

Prijsopgaaf

Weet je zelf al heel goed hoe je nieuwe website eruit moet komen te zien en wat voor functionaliteiten deze moet hebben? Vul dan ons prijsopgave formulier zo volledig mogelijk in en je ontvangt binnen een werkdag een scherpe prijsopgaaf op maat!

Basis website

 • Installatie WordPress
 • Uniek ontwerp
 • 5 pagina’s + contactformulier
 • Basis weboptimalisatie
 • Wordpress handleiding
 • Live plaatsen website

Veel gestelde vragen!

Nee, de kosten voor het registreren van een domeinnaam en webhosting zijn niet in de kosten van webdesign inbegrepen. Wij kunnen je hier wel mee helpen als je dat prettig vind! meer info vindt je hier
Nee, het schrijven van teksten is niet inbegrepen in de kosten voor webdesign. Jij zorgt zelf voor de juiste teksten per pagina. Uiteraard denken we wel met je mee. Wil je dat wij de teksten redigeren of zelf schrijven? geen probleem, vraag ons naar de mogelijkheden.
Nee, het zoeken en eventueel aanschaffen van rechten-vrij beeldmateriaal of stockfoto’s is niet inbegrepen in de kosten voor webdesign. Uiteraard denken we hierbij wel met je mee en zullen we hierin adviseren. Wij hebben tips waar zowel betaald als gratis beeldmateriaal te vinden is!
Geen probleem, Graphicid verzorgd naast websites ook grafische vormgeving zoals het ontwerp van logo en andere huisstijl elementen! Wij kunnen je hierbij dus van dienst zijn en doen graag een vrijblijvend voorstel!
Wij zorgen voor aanmelding van je nieuwe website bij zoekmachines zoals Google. Op deze manier is deze het snelst vindbaar voor zoekmachines. Het duurt vaak enkele dagen voordat zoekmachines verzoeken behandelen. Om met je nieuwe website binnen no-time op de eerste pagina van bijvoorbeeld Google te komen is lastig. Hiervoor is naast een goede website ook geduld nodig en uiteraard goede content. Wij gaan je hier bij helpen door middel van tips en bijvoorbeeld het toevoegen van dynamische onderdelen zoals een blog of forum.
Absoluut, nadat we je website live hebben geplaatst, kun je zelf aan de slag met het up-to-date houden van teksten of het bijhouden van bijvoorbeeld een blog. Je ontvangt van ons een duidelijke handleiding waarin stap voor stap word uitgelegd hoe je zelf je website in WordPress kunt aanpassen. Heb je op dat moment toch nog vragen? geen nood, dan kun je ons uiteraard gewoon even mailen of bellen.
Nee, na oplevering van je website is deze geheel jouw eigendom. Omdat WordPress open source is, kun je deze indien gewenst “verhuizen” naar een andere Wordpress webdesigner.
Door middel van het prijsopgave formulier onderaan deze pagina kun je exact aangeven waar je website aan moet voldoen. Wij sturen jou vervolgens een vrijblijvende prijsopgave. Na akkoord organiseren we een eerste kick-off. Tijdens deze kick-off nemen we alles nog eens rustig door. Als we alles duidelijk besproken hebben gaan wij aan de slag met het ontwerp van je nieuwe website.

Prijsopgave

  Je naam *

  Je e-mail *

  Telefoonnummer bij vragen *

  Omschrijving van je project *

  Omvang van je project *

  Heb je al een huisstijl waar de website op moet aansluiten?

  Ja, ik heb een bestaande huisstijlNee, ik wil graag de mogelijkheden voor ontwerp geoffreerd hebben

  Een restyle van een bestaande website (vul s.v.p. het webadres in)

  De velden met een * zijn verplicht

  UW WEBSITE DOOR GRAPHICID LATEN ONTWIKKELEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!